Over Placefuly - Placefuly
Home Over Placefuly

Over Placefuly

Placefuly is mijn plekje online om te schrijven over alles waar ik blij van word: een feel good blog dus. Zo zul je hier onder andere blogposts vinden over muziek, boeken, hotspots, reizen, beauty, eten, leuke weetjes en ook zal ik regelmatig persoonlijke artikelen delen. Mijn doel? Dat je Placefuly weer verlaat met een vrolijk(er) gevoel.

 

Over PlacefulyOver Dalinka

De persoon hier links op de foto ben ik! Ik ben dus Dalinka, 28 jaar en in mijn vrije tijd ben ik graag bezig met schrijven, fotograferen en social media. Ook vind ik het leuk om een drankje te doen op een terrasje (uiteraard mét bittergarnituur) en om met mijn cavia’s te knuffelen (zij vinden dat alleen wat minder leuk). Ik hou ervan om nieuwe steden en hotspots te ontdekken en ik heb een veel te grote make-up collectie. Daarnaast kan ik niet zonder muziek, lees ik veel en eet ik graag.

In 2013 heb ik mijn bachelor Media, Informatie en Communicatie behaald. Werk vinden hierin is alleen erg moeilijk gebleken. Ik heb daarom een jaartje bij Etos gewerkt en in oktober 2014 heb ik een werkervaringsplek aangenomen als online marketeer. In deze tijd is ook het idee voor Placefuly ontstaan.

 

 

Waarom Placefuly?

Ten eerste vind ik het gewoon leuk om online een eigen plekje te hebben en om bezig te zijn met HTML en Photoshop. Het daagt me uit om creatief te zijn en creatief te denken. Daarnaast heb ik gemerkt dat je door online aanwezig te zijn ontzettend veel leuke mensen leert kennen!

Ten tweede houd ik van schrijven. Vaak kan ik mezelf in tekst beter uitdrukken dan mondeling. Tijdens mijn opleiding, stages en werk heb ik ook veel mogen schrijven en zo heb ik de passie daarvoor ontdekt.

Ten derde is fotografie een groot onderdeel van mijn leven. Nadat ik mijn havo-diploma behaalde, wilde ik eigenlijk naar de Fotovakschool. Helaas bleek dit erg duur te zijn. Toch heb ik er wel van mogen proeven, want in 2013 heb ik de Basisopleiding mogen doen aan de Fotovakschool in Amsterdam. Daarna heb ik nog even als (portret)fotograaf gewerkt. Momenteel zie ik fotografie als een manier om te ontspannen, om creatief bezig te zijn, mezelf uit te dagen en mezelf te blijven verbeteren. Fotografie is dan ook een belangrijk onderdeel op Placefuly.

 

Over PlacefulyUpload schema

Voorheen had ik een blogschema, maar ik ben hier vanaf gestapt. Ik heb namelijk gemerkt dat het beter werkt om een artikel te schrijven als je inspiratie hebt, dan wanneer je op een bepaalde dag per se iets moet plaatsen. Wil je er dus zeker van zijn dat je niks mist, volg me dan via social media of Bloglovin’:

Instagram: instagram.com/placefuly
Twitter: twitter.com/placefuly
Facebook: facebook.com/placefuly
Pinterest: pinterest.com/placefuly
Snapchat: Placefuly

Veel leesplezier! Mocht je vragen, opmerkingen of tips hebben, dan verwijs ik je door naar de contactpagina.

1 comment

Ester Slokkers april 14, 2016 at 11:51 am

Beste Dalinka,

Misschien heb je wel eens gehoord van onze website: GeefeenBoompje.nl. Ik hoop dat je hier ook blij van wordt!

Groetjes Ester

Reply

Leave a Comment